Policija per rinkimus surašė penkis protokolus neblaiviems asmenims

protokolusSekmadienį vykstant prezidento rinkimams, Lietuvos policija gavo 25 pranešimus apie galimus viešosios tvarkos pažeidimus, daugiausiai – dėl neblaivių asmenų, surašyti penki administracinio nusižengimo protokolai neblaiviems rinkėjams, stebėtojui.

Kaip skelbia policija, Šilalės rajone, Laukuvos miestelyje, taip pat Lazdijų rajone, Būdviečio kaime, apie 16 val. į rinkiminę apylinkę atvyko neblaivūs asmenys, kurie trikdė viešąją tvarką. Vyrams surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Sostinėje, Antakalnio gatvėje, per pietus į rinkimų apygardą atėjo neblaivus (1.91 prom.) rinkimų stebėtojas. Vyras nevykdė teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų, viešoje vietoje buvo neblaivus, todėl buvo pristatytas į Vilniaus policiją, kur jam taip pat surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Klaipėdoje, Šlaito gatvėje, 11 val. į rinkimų apygardą atėjęs neblaivus vyras trikdė viešąją tvarką, jam taip pat surašytas administracinio nusižengimo protokolas. Tokia pati situacija ir Šalčininkų rajone, Poškonių kaime. Į rinkimus atėjęs neblaivus asmuo triukšmavo ir trukdė komisijos darbui.

Tuo metu galimų rinkimų pažeidimų, policijos teigimu, nenustatyta.

BNS nuotrauka

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode