Lietiniai apelsininiam padaže

 

  • Paruošimo laikas: Apie 30 min..
  • Porcijų skaičius: 6

Padažui:

Blynams:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius išplakame su pienu, supilame sviestą, persijojame miltus, dedame druską ir gerai išplakame. 
    Tešlą paliekame pastovėti nors pusvalandį.
    Kepame blynus gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.
  2. Įkaitiname keptuvę, dedame sviestą ir pilame cukrų.
    Kaitiname maišant, kol cukrus ištirps.
    Supilame apelsinų sultis, dar šiek tiek pakaitiname maišant.
    Blynus sudedame trikampiais ir dedame į keptuvę su karameliniu padažu.
    Apkepiname iš abiejų pusių.


Gaspadine.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode