Kondensuoto pieno ir sausainių triufeliai - paprasta, greita ir labai skanu

INGREDIENTAI:

PORCIJŲ SKAIČIUS: 40

500 gramų

šokoladinių sausainių (pvz. Selga)

400 gramų

kondensuoto pieno, saldinto

80 gramų

sviesto

PAPUOŠIMUI:

100 gramų

šokoladinių sausainių

PARUOŠIMO BŪDAS:

PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 30 MIN.

1. Sausainius susmulkinti iki trupinių (aš smulkinau virtuviniu kombainu) ir sumaišyti su ištirpintu sviestu bei kondensuotu pienu.

2. Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuoti graikinio riešuto dydžio rutuliukus. Jeigu masė būtų per minkšta ir sunkiai formuotųsi, palaikykite ją truputį šaldytuve, ji gana greitai tvirtėja.

3. Rutuliukus apvoliokite šokoladinių sausainių trupiniuose (arba galima apvolioti kokoso drožlėse arba riešutuose arba trupintuose vafliuose) ir padėkite bent valandėlei į šaldytuvą, jog sutvirtėtų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode